Lezing 'De kracht van kwetsbaarheid'

Op lokatie voor groepen vanaf 15 personen.

De kracht van kwetsbaarheid

Interactieve lezing op lokatie

Door het wetenschappelijk onderzoek van dr. Brené Brown is een nieuw aspect van succesvolle relaties voor het voetlicht gekomen: kwetsbaarheid. Het onderwerp is hot: haar TED-talk hierover is wereldwijd al ruim 22 miljoen keer bekeken en de eerste druk van haar Nederlandse boek ‘De kracht van kwetsbaarheid‘ was binnen een maand uitverkocht. Inmiddels zijn er vier Nederlandstalige boeken van haar hand verschenen (zie hier welke dat zijn). We voelen ons duidelijk aangesproken, maar het is bepaald niet gemakkelijk om ons kwetsbaar op te stellen.

  • Wat houdt ons tegen?
  • Waarom is het zo belangrijk om het wel doen?
  • En: hoe pak je dat dan aan?

Tijdens de interactieve lezing ‘De kracht van kwetsbaarheid’ duiken we in de onderzoeksresultaten van Brené Brown. Maar dat niet alleen: we gaan ook kijken naar wat de individuele deelnemers er persoonlijk mee kunnen en welke eerste stap(pen) zij kunnen zetten op weg naar meer liefde, plezier, creativiteit en verbinding. Privé én zakelijk.

Ik wil je bedanken voor je geweldige presentatie en de mooie handreikingen die je hebt gedaan. Fijn om duidelijkheid (en bevestiging) te krijgen van de belemmeringen die er kunnen zijn in het kwetsbaar zijn. En daarnaast ook tips hoe daarmee om te gaan en relevante literatuur op dat gebied. Nogmaals, erg bedankt voor je waardevolle bijdrage!
Emmy

Ik heb met kippenvel naar je presentatie geluisterd. Wat een herkenning! Gelukkig heb ik kunnen constateren dat ik een eind op de goede weg zit qua kwetsbaar durven en kunnen opstellen. En ik ben van plan om het nog veel vaker te doen.
Marjan

Met veel plezier verzorg ik deze persoonlijke en waardevolle lezing bij jou op lokatie voor groepen vanaf 15 personen.

Informatie

Duur: 2,5 uur
Lokatie: in overleg
Aantal deelnemers: min. 15
Kosten: in overleg

Meer weten of boeken?

Neem telefonisch (06 – 54 23 69 78) of per mail contact met mij op voor meer informatie of om deze interactieve lezing te boeken.