Nou moet je eens goed naar me luisteren - Henry Cloud en John Townsend

Nou moet je eens goed naar mij luisteren - Henry Cloud en John Townsend
‘Nou moet je eens goed naar me luisteren’ – Hoe voer je gesprekken die je liever vermijdt? – Henry Cloud en John Townsend
Goed communiceren kan lastig zijn. In gewone gesprekken treedt al snel miscommunicatie op als iemand er niet in slaagt zijn ideeën of bedoelingen onder woorden te brengen. Nog lastiger is het om ‘moeilijke gesprekken’ te voeren: gesprekken waarin je iemand wilt aanspreken op bijvoorbeeld de gevolgen van zijn of haar gedrag, keuzes of levensstijl. ‘Nou moet je eens goed naar me luisteren’ is een handleiding voor het voeren van juist dat soort gesprekken; met je partner, je kind, een familielid, je werkgever of collega, met een vriend(in) of iemand van de kerk. Doel van het boek is om misverstanden weg te nemen, problemen op te lossen en relaties te verbeteren. De auteurs geven heldere adviezen om goed voorbereid de confrontatie aan te gaan, de lijn van het gesprek vast te houden en duidelijk te reageren. Ze baseren hun adviezen op bijbelse principes en geven er veel voorbeelden uit de praktijk bij.

Dr. Henry Cloud is een bekend psycholoog en spreker. Hij heeft samen met dr. John Townsend de Cloud-Townsend-klinieken opgezet en -methodieken ontwikkeld. Ook schreven ze samen internationale bestsellers zoals Hoe mensen volwassen worden, Grenzen, Grenzen & Kinderen en Grenzen in het huwelijk.

Klik hier voor het boek bij Bol.com