Leven met hoog gevoeligheid - Susan Marletta-Hart

Leven met hooggevoeligheid
Leven met hooggevoeligheid – Susan Marletta-Hart

Alles zien en alles horen; een kamer binnenkomen en niet alleen de meubels en de mensen, maar ook de onuitgesproken conflicten waarnemen; veel behoefte hebben aan rust, aan tijd voor jezelf om na te denken en te dromen: het zijn zomaar wat kenmerken van hooggevoelige mensen.

Ongeveer twintig procent van de mensen is hoogsensitief. Zij vinden het moeilijk de grote hoeveelheid prikkels die dagelijks op ons afkomt, te verwerken. Volgens Susan Marletta-Hart hoeven hoogsensitieve mensen geen slachtoffer van hun bijzondere gevoeligheid te zijn, maar kunnen ze die tot hun eigen kracht omvormen. In haar boek belicht ze onder meer de spirituele kant van hooggevoeligheid en laat ze veel ervaringsdeskundigen aan het woord. Bovendien beschrijft ze ” vaak heel praktisch ” manieren om goed met deze eigenschap om te gaan: op het werk, prive en in intieme relaties. Een apart hoofdstuk gaat over omgaan met hooggevoelige kinderen.

Susan Marletta-Hart is een autoriteit op het gebied van hooggevoeligheid, en schreef verschillende boeken over dit onderwerp. Naast haar schrijfwerk geeft ze cursussen, lezingen, workshops en verzorgt ze een online coachingstraject.

Klik hier voor het boek bij Bol.com