Kennismaken?

Inzicht dankzij een focusgesprek

Inzicht dankzij een focusgesprek

Je loopt tegen een probleem aan en wilt ermee aan de slag. Maar wie kan jou nu het beste helpen? Bij wie voel je je veilig genoeg om je verhaal te vertellen? Ook die delen van je verhaal die moeilijk voor je zijn? Wie heeft de kennis die jij zoekt? Wie kan jou stimuleren en het juiste zetje geven als je dat nodig hebt? Dat weet je pas als je meer inzicht hebt in je hulpvraag en na een persoonlijke ontmoeting.

Deze twee dingen -inzicht in je hulpvraag en een persoonlijke ontmoeting- zijn wat het focusgesprek je biedt. Verder vertel ik je wat meer over een passend begeleidingstraject. Ben ik niet de aangewezen persoon, dan denk ik mee over wie dat wel kan zijn. tn_handshake

Dankzij het focusgesprek weet jij wat je nodig hebt en of ik jou daarbij kan helpen. Dat is wel zo prettig. Een focusgesprek is vrijblijvend en verplicht je verder tot niets.

Mail of bel (035 – 603 29 16 | 06 – 54 23 69 78) me om een afspraak te maken. Een focusgesprek duurt een uur en kost € 67,- (incl. 21% BTW).

Ben je zoekende naar wie je bent, twijfel je over wat je wilt en kunt? Maak dan eens een afspraak met Annemarie. Het kennismakingsgesprek was voor mij voldoende om met haar in zee te gaan en het heeft mij weer bij mezelf gebracht.
Tiny

Nieuw bedrijf: headson

Sinds 1 november 2014 werk ik fulltime binnen mijn bedrijf headson. Con-act Coaching, Counselling & Training is opgehouden te bestaan. Deze website blijft voorlopig nog in de lucht, zodat jij er als bezoeker je voordeel mee kunt doen.

Wij coachen en begeleiden nog steeds mensen en hanteren vanuit headson zakelijke tarieven. Mocht dat voor jou geen obstakel zijn, neem gerust contact met mij op.

a.degroot@headson-advies.nl

Hartelijke groet,
Annemarie