In de media

Con-act Coaching, Counselling & Training Soest kwam diverse malen in de media.

KRANT

6 november 2013 plaatste Slank & Fit Studio Body Perfection in Soest een advertorial in de Soester Courant waarin zij o.a. de samenwerking met mij vermeldden. Omdat de dames van Body Perfection regelmatig klanten hebben die worstelen met emotie-eten en jojo-en, zien zij mijn coachingsprogramma ‘Leven in Balans’ als een mooie aanvulling op hun dienstverlening. Ik ben er blij mee!

Vind je het leuk om het te lezen, dan kun je het hier downloaden als pdf.

RADIO

30 oktober 2013 was ik te gast bij het programma Avondmelange van Groot Nieuws Radio. We spraken over de kracht van kwetsbaarheid, n.a.v. het onderzoek van Brené Brown en mijn ervaringen als counsellor. Klik hier voor het interview over de kracht van kwetsbaarheid.

MAGAZINE

In het christelijke vrouwenmagazine EVA verscheen in oktober 2012 een artikel met de titel “Wordt het de voordeur of de slaapkamer?” Het gaat over openhartigheid – tot hoever kun je gaan? Voor dit artikel ben ik geïnterviewd. Vind je het leuk om het te lezen, dan kun je het hier downloaden als pdf.

In juni 2012 een artikel met de titel “Kritiek geven en incasseren – Houd je aan de NIVEA-regel”. Voor dit artikel werd ik geïnterviewd door Petra Butler. Vind je het leuk om het te lezen, dan kun je het hier downloaden als pdf.

In januari 2011 verscheen een artikel met de titel “Vitten, klagen, zeuren en zaniken – Vrouwen en de grote verzuring” Ook aan dit artikel mocht ik een bijdrage leveren. Vind je het leuk om het te lezen, dan kun je het hier downloaden als pdf.

Artikel_Soester_Crnt_06112013

logo_GNRNieuw bedrijf: headson

Sinds 1 november 2014 werk ik fulltime binnen mijn bedrijf headson. Con-act Coaching, Counselling & Training is opgehouden te bestaan. Deze website blijft voorlopig nog in de lucht, zodat jij er als bezoeker je voordeel mee kunt doen.

Wij coachen en begeleiden nog steeds mensen en hanteren vanuit headson zakelijke tarieven. Mocht dat voor jou geen obstakel zijn, neem gerust contact met mij op.

a.degroot@headson-advies.nl

Hartelijke groet,
Annemarie