Ik ben oké, jij bent een sukkel - Berthold Gunster

Ik ben oké, jij bent een sukkel – Berthold Gunster
Betweterige schoonzus, bemoeizuchtige baas of onhandelbaar kind? Stop ze te veranderen. Ze zijn wie ze zijn. En dat zal altijd zo blijven. Is dat erg? Nee. Denk het om. Ze zijn je goudmijn.

Na de bestseller Ja-maar wat als alles lukt?, Huh?! en Omdenken is Berthold Gunster terug met een boek over een onderwerp wat iedereen zal aanspreken: relaties. We hebben er elke dag mee te maken. Ze kunnen een bron zijn van stress en verdriet. Maar goede relaties zijn ook datgene wat ons vrolijk en gelukkig maakt.

In Ik ben okay. Jij bent een sukkel past Berthold Gunster de theorie van het omdenken toe op relaties, zowel in zakelijke als privésituaties. Het doel is om een voor beide partijen waardevolle relaties te creëren. Al kan het in sommige gevallen betekenen dat de relatie beter kan worden beëindigd.

De titel lijkt wat vreemd, maar in de praktijk blijken we juist vaak op deze manier met elkaar om te gaan. Prikkelend wel ;-). Een luchtig, goed leesbaar en leerzaam boek. Ook fijne vakantielectuur! Ik heb het met veel plezier gelezen.

Klik hier voor het boek bij Bol.com